Klinik Karen Kofod

Ulfbuen 26
2620 Albertslund
Tlf 61693686

Mit navn er Karen Kofod Jørgensen. Jeg er uddannet sygeplejerske. Jeg har altid følt at der manglede noget i det etablerede system, at man ikke kiggede på det hele menneske, men kun på sygdommen og at en stor del af behandlingen “kun” bestod i symptombehandling. Body-sds åbnede døre for en holistisk tilgang til div. symptomer og skavanker, der virkelig gav mening for mig.
Min nysgerrighed blev vakt første gang jeg selv fik en behandling. Min krop snurrede og summede og jeg gik der fra fuld af energi og overskud, andre gange blev jeg utrolig ked af det, men at det skete noget i min krop, at spændinger løsnede sig og at dette havde indflydelse på min psyke og mentale overskud, var jeg slet ikke i tvivl om. Det måtte jeg simpelthen vide mere om.
Mit liv var på det tidspunkt noget kaotisk. Jeg var jeg trådt ud af et langvarigt forhold, flyttet, træt af mit arbejde og der skulle simpelthen ske noget nyt. Så i 2011 startede jeg på den 3 årige uddannelse hos Body-sds og det blev noget af en rejse.
Jeg har altid været aktiv i sportens verden. Jeg er uddannet aerobik instruktør, skiinstruktør og har igennem mange år undervist i Glostrup Skiklub i skigymnastik og på ski. Jeg har roet hav- og foskajak, gået til ridning, dykket, stået på rulleskøjter, klatret og har i det hele taget altid elsket kropslige udfordringer. Pt er det løb, cykling såvel mtb, som ræs, og så selvfølgelig Body-sds grundtræningen, der holder mig i form. Og ja, jeg har egentlig altid troet at jeg var rimelig kropsbevidst, men Body-sds træningen lærte mig noget andet. Aldrig har jeg oplevet en træning, der arbejdede med alle led og alle muskel grupper, -at der var ting jeg slet ikke kunne få min krop til, -at jeg var stiv nogen steder og hypermobil andre og at det hele hænger sammen fysisk, psykisk og mentalt.
Body-sds blev min vej til personlig udvikling og en anden måde at se på min og andres sundhed og sygdom.
Jeg blev færdig som Kropsterapeut uddannet ved Body-sds i marts 2014. Jeg arbejder stadig som sygeplejerske i ungdomspsykiatrien på deltid og har min klinik ved siden af.