Karen Kofod er certificeret NADA behandler ved Lars Wiinblad, NADA Danmark.

Hvad er NADA?

NADA-metoden er et recovery-program, der består af fem øreakupunkturpunkter, som komplimentær behandling sammen med f. eks. psykoterapi eller anden form for personligt udviklingsarbejde. Formålet med NADA-metoden er at øge effekten af den primære behandling. NADA bygger først og fremmest på Traditionel Kinesisk Medicin, hvor akupunkturpunkterne balancerer organerne, som både regulerer krop og psyke. NADA er en non-verbal komplimentær metode for alle, der har brug for lindring af stress og hjælp til personlig udvikling.

NADA afhjælper en række symptomer som angst, stress, søvnløshed, uro, abstinenser, aggression og styrker de kognitive funktioner, indre grænser, øger fokus, samt skaber kontakt til følelser.

NADA og Kropsterapi.

Jeg bruger NADA før en kropsterapeutisk behandling. Dette er en stor fordel, da nålene hjælper dig til at opnå en dyb indre ro og afslapning inden behandlingen. Jeg starter med at sætte de 5 nåle i hvert øre og herefter vil du ligge for dig selv i ca ½ time. Hvis du ønsker det kan du høre lidt afslappende musik.

Efter den halve time fjerner jeg nålene og går igang med selve behandlingen. Jeg oplever at de fleste  er mere afslappet og at jeg kan gå dybere i mine behandlinger. Mange har også fået mere ro på deres tanker og er mindre hektiske efter en stresset arbejdsdag og er bedre til at holde fokus på selve behandlingen.

“NADA bygger den vej på hvilken klienten skal gå”

Carlos Alvarez, Linvoln Recovery Center.

 

 

Hvis du bare er den mindste smule nervøs inden din behandling, så prøv med NADA først.
Den tid nålene sidder i (øreflipper og en enkelt i panden) betyder, at jeg kører fuldstændig ned i kadence og allerede inden body-sds behandlingen påbegyndes, er totalt afslappet. Efter body-sds føler jeg mig nærmest som en slaskedukke – og undrer mig jævnligt over hvor opspændt, jeg er nået at blive uden at jeg på nogen måde har følt mig stresset.
Body-sds med NADA er på min top 3 over luksus jeg jævnligt under mig selv.

Lone Stenderup

Jeg har rigtig gode erfaringer med NADA før BODY-SDS behandling. Og i to ord kan det bedst beskrives som en – total oplevelse. Egentlig er jeg ikke ret meget til “hokus pokus” med nåle i ørene, men Karen fik mig overtalt til at prøve det. Og jeg har revideret min opfattelse…..

Når nålene er sat, nogle kan jeg mærke mere end andre, men det gør ikke ondt , og af og til kan jeg mærke et par nåle nogle minutter efter, de er sat, men ingen reel smerte. Så ligger jeg og slapper fuldstændig af. Jeg kommer helt ned i gear. Jeg bliver som en klud på den gode måde. Og den BODY-SDS behandling jeg får efterfølgende, er som om, at den kommer dybere.

Jeg synes, at NADA før BODY-SDS er med til at det går hurtigere med at afhjælpe de skavanker , som jeg har.

Kirsten Henriksen

Jeg har et par gange fået BODY SDS hos Karen.

Denne gang tog jeg i mod tilbudet om at prøve NADA. Det vil sige, at få sat akkupunktur nåle i ørene og en enkelt i panden.

Jeg skulle ligge med nålene i 30 minutter og slappe af inden det overgik til den kendte BODY SDS. Jeg lagde mærke til, at jeg hurtigt slappede af og den halve time var ovre før jeg vidste af det.

Da Karen gik i gang med massagen kunne jeg klart mærke hvor meget mere afslappet jeg var i forhold til de andre gange jeg har fået BODY SDS.

Jeg følte at mine muskler var blødere og mere modtagelige over for behandlingen end de plejer at være i starten.

NADA er klart noget jeg vil prøve igen ved min næste behandling idet jeg følte jeg fik større udbytte af den efterfølgende BODY SDS.

Henrik Svejstrup