Bornholm pjece

 

BODY BORNHOLM PROGRAM WEEKENDEN D. 23.-25. FEBRUAR 2018

Tag din styrke tilbage“  -om stress!

Fredag d. 23/2:

Kl. 12-21:

Body-SDS behandlinger:

Body-SDS arbejder med hele kroppen ud fra den forståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og psykiske påvirkninger.

Behandlingen har fokus på at løsne spændinger i kroppen og forbedrer lymfe- og blodgennemstrømning. Dette øger næringsoptagelse i cellerne og optimerer udskillelsen af affaldsstoffer. Når der arbejdes dybt med spændinger påvirkes krop og psyke, hvilket vil skabe en tilstand af indre ro. I den tilstand kan kroppen restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med sygdom og skader. De fleste oplever, at de får energi og overskud efter behandlingen.

Pris 650,- kr. (1 time)

Access Bars Behandling:

Access Bars er en blid behandlingsform, hvor 32 punkter på hovedet berøres. Behandlingen forandrer og frigiver en masse energi, det reducerer stress og afspænder hele kroppen. Man kan tage fat på forskellige områder som fx healing, krop, kontrol, kreativitet, aldring, seksualitet, penge, fobier m.v.

Access tillader dig at give slip på uhensigtsmæssige tanker og tankemønstre, begrænsninger og holdninger. Det åbner op for nye måder at se tingene på, og det giver dig en lethed og mere overskud i livet.

Access handler om at frigøre dig fra dine tanker og følelsers polaritet, fastlåsthed, betingelser og begrænsninger.

Access er en række værktøjer og processer designet til at facilitere mere bevidsthed for alle. Bevidsthed giver villigheden og kapaciteten til at være fuldstændig tilstede i alle områder af dit liv. Bevidsthed er evnen til, løbende at blive mere opmærksom på flere muligheder, flere valg og til at blive mere levende.

Pris 650,- kr. (5 kvarter)

 

Lørdag d. 24/2:

Kl. 8-9.30 og kl. 12-21

Body-SDS og Access Bars behandlinger.

Kl. 10-11.30:

Antistress Øvelser: Kom og vær med til 3 øvelser du kan bruge i hverdagen. Øvelserne afspænder organer, skuldre, nakke og ryg. De kan anvendes af dig, som har stress eller ønsker at forebygge. Øvelserne giver ro, rummelighed og overskud. Vi laver Øvelserne sammen og du har efterfølgende mulighed for at få dem tilsendt via mail. Medbring en yogamøtte og et tæppe eller badehåndklæde.

Pris 150,- kr.

Kl. 11.30-15.00:

Besøg af Janne og Allan fra Momentum, som tilbyder en uforpligtende snak om kosttilskud og scanning af din hud.

Her er deres oplæg:

Er dine celler godt beskyttet? Har du et stærkt immunforsvar? Måske spiser du godt og varieret, men indeholder råvarerne de vitaminer og mineraler de gjorde tidligere? Og kan vores krop optage dem? Supplerer du med kosttilskud? Ved du om de har en effekt?

Kom til Årsdale og få scannet og målt dit karotenoid indhold i huden (udtryk for hvor godt dine celler er beskyttet mod påvirkning af bl.a. stres, sol, forurening, røg, alkohol mm (de frie radikaler, som er med til at nedbryde vores antioxidant værn)). Har du hørt om kosttilskud hvor producenten giver pengene tilbage, hvis de ikke virker? Prisen for at få en personlig status, vil for jer der kommer på lørdag blot være 50 kr.

Søndag d. 25/2

Kl. 10.00-13.00:

Workshop “Tag din styrke tilbage”

Føler du dig overvældet af – / eller presset i hverdagen?

Synes du, at du lever i et hamsterhjul og kunne du tænke dig, at tage nogle timer fri til, at få nogle pragmatiske værkøjer til, at gøre hverdagen lettere?

Kunne du tænke dig at have dig selv i centrum henover en weekend, hvor fokus er at øge din bevidsthed om din indre styrke?

I Workshoppen vil vi give dig bevidsthed om, hvordan du med lette værktøjer kan ændre din oplevelse af stress i hverdagen.

Pris 695,- kr.

Tilbud:

Workshop, Access Bars behandling og Antistressøvelser

Pris 1070,- kr.

Workshop og Access Bars Behandling

Pris 995,- kr.

Kl. 14-16.30

Body-SDS og Access Bars behandlinger